Get Adobe Flash player

Добредојдовте

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!!!

Следејќи ги современите трендови на работење и живеење ја изработивме оваа web страна со цел да бидеме чекор поблизу до потребите на нашите клиенти. Секогаш достапни, максимално ажурни и креативни се трудиме да бидеме лидери во нашата област. Ние постоиме и работиме само за вас.

Се надеваме на успешна и плодна соработка,

ИДЕЈА ПЛУС РЕВИЗИЈА & КОНСАЛТИНГ

Идеја Плус Ревизија & Консалтинг ДОО
Адреса: Партизанска бр. 23, Радовиш, Р. Македонија
Телефон: +389 32 633 632, +389 32 630 633 
Факс: +389 32 630 632
Мобилен: +389 72 208 072